Windscherm nieuw en gebruikt

door op deze link te drukken komt u bij de verzameling van windschermen

windscherm 

 • GIVI Niet compleet...

  Windtscherm delen van GIVI XD45 (D45)  een setje kost gemiddeld 55 euro. en dat voor mogelijk 1 vervangend onderdeel is dit een koopje.

  € 15,00
 • onderhoudsmiddel...

  Geen terugnamen op geopende producten. 

  Geen garantie op kleur zonder toestemming leverancier. 

  € 6,43
 • Veilig rijden door...

  handleiding

  Zie via button hoe het product werkt .

  Let op! Advies dit product te laten monteren door een professional!

  Dit product is alleen te retourneren wanneer deze nieuw en ongeopend in de verpakking zit.

  Nano Shield is dé oplossing tegen slecht zicht tijdens het rijden in de regen!

  Je kunt het Nano Shield vergelijken met een waterafstotende spray of coating, want de werking is bijna hetzelfde of zelfs beter. Het voordeel van een Nano Shield is dat je het maar één keer hoeft aan te brengen en het langer meegaat dan bijvoorbeeld een spray. 

  Op een normaal windscherm blijven de waterdruppels liggen, wat zorgt voor slecht zicht tijdens het rijden in de regen. Het Nano Shield is gemaakt van een glad materiaal, waardoor de druppels ervan afglijden. Het product werkt het best wanneer het gehele oppervlak nat is geweest. Door één keer over de druppels heen te vegen wordt het gehele oppervlak nat en glijdt het water direct van de folie af. Wanneer het oppervlak droog is geweest, dient dezelfde handeling uitgevoerd te worden. Jouw rijervaring wordt prettiger en vooral een stuk veiliger dankzij het Nano Shield!

  Wij raden het aan om het Nano Shield op een nieuw windscherm te plakken voor het allerbeste resultaat! Het Nano Shield werkt ook op een ouder windscherm, alleen zou het windscherm beschadigd kunnen zijn waardoor het moeilijker zou kunnen zijn om het Nano Shield goed te plakken. 

  Inhoud verpakking

  • 1x Nano Shield van 360mm*200mm
  • 1x Anti-dust doekje
  • 1x Alcoholdoekje
  • 1x Rakel voor het verwijderen van luchtbellen
  • 3x Guide stickers voor hulp bij het positioneren

  Let op! Dit product kan ook op smoked windscherm. 
              Gebruik na montage van het Nano Shield nooit een hoge druk spuit op het windscherm want dan zou het shield los kunnen komen.

  € 14,52 € 16,52
 • VESPA-S WINDSCHERM...

  licht getint. Gemaakt van GS acril met 30 jaar garantie op verkleuring door UV protectie! licht getint. 

  Let op! Indien onder PRODUCTDETAILS geen voorraad vermelding staat? beteken dat deze niet op voorraad is en voor u apart besteld word. Aparte bestellingen kunnen niet geruild worden en is de garantie bepaling aan de fabrikant zijn-haar beslissing. Dit product kan ook bij de leverancier in bestelling staan (bekoorder) waardoor er extra wachttijd mogelijk is. Ook is dit product niet meer te annuleren en is vooruitbetalen verplicht. Indien helaas niet met deze voorwaarde eens dan aub niet bestellen.

  € 94,21