Accu

Accu

Accu

 

Accu’s en batterijen hebben wij in 3 soorten.


1. De conventionele accu / batterij:

Deze zijn doorgaans het goedkoopste van de 3 soorten accu’s en daar is een reden voor. Deze accu’s vereisen net wat meer aandacht en onderhoud. Door de hogere temperaturen en het proces van elektrolyse en verdamping, binnen in de batterij, zal er regelmatig gedemineraliseerd water toe gevoegd moeten worden. Conventionele batterijen ontladen daarom ook sneller dan de (droge) onderhoudsvrije accu’s.

2. De onderhoudsvrije accu / batterij.

Deze accu’s / batterijen zijn onderhoudsvrij, de naam zegt eigenlijk alles al. Onderhoudsvrije accu's zijn perfect verzegeld, zodat het zuur niet kan ontsnappen. De aanschaf kosten zijn meestal iets hoger dan de conventionele accu”s, maar de kwaliteit is ook beduidend hoger, door bijvoorbeeld de langere levensduur, bespaart uw uzelf een hoop tijd en moeite, omdat u na het plaatsen, hierna geen omkijken meer na heeft.


3. De Lithium ion accu / batterij.

Deze accu’s / batterijen zijn de Mercedes onder de accu’s. Zo zit er ion accu’s al in de eerste generaties elektrische auto’s en ook de batterij in je mobiele telefoon is hier een voorbeeld van. Lithium Ion is de toekomst.! Enkele eigenschappen zijn: 3 maal lichter als zuur gevulde accu’s, Geen lekkages mogelijk, 4 maal meer opstartvermogen, sneller opgeladen, lange levensduur en perfecte prestaties onder alle omstandigheden. Het zijn daarom de duurste in ons assortiment, maar steken met kop en schouders ook boven de andere 2 (hier boven genoemde) vloeistof gevulde accu uit.

Indien de onderdelen zijn aangekocht, maar het doel anders is dan wij hebben vermeld, nemen wij dit product niet terug en valt onder testmateriaal,

wij nemen geen verantwoording of kostenschade voor uwe gok. 

zo vul ik de accu

Heeft u vragen omtrent dit artikel vermeld die met artikelnummer via deze button Vragen