1 nieuw motorfiets cfmoto

Wij zijn echt serieus bezig om een nieuw product in onze regio neer te zetten. Het is nu aan U belangstelling. Indien er een overeenkomst met de importeur is? Zullen er modellen na aankondiging in de showroom staan.

Met de geplaatste foto's geven wij u even een impressie welk te verwachten is. 

Wij gaan ons geheel inzetten om van dit merk en type specialisten te worden.

Het zal een trotsbezit wezen om hiervan dealer te mogen zijn. 

                                                                 category_869.jpg?time=1571567574

 • 250 NK Nederland: €...

  • Geïnspireerd door de erfenis van de CFMOTO NK, is de lichtste 250NK een ideale en wendbare motorfiets, aangedreven door een krachtige en stabiele motor. De eencilindermotor biedt een uitstekende brandstofefficiëntie. Ze is overgenomen van de genen van de NK-familie en is atletisch, wendbaar en gemakkelijk te hanteren. Wat je krijgt is een motorfiets die gemakkelijk kan stoppen bij een rood licht en die snel begint op groen licht, alles tegen een prijs die je goedkeurt.
  € 0,00
 • 400 NK Nederland: €...

  • Het lijdt geen twijfel dat stabiliteit in bochten essentieel is. Gelukkig heeft de 400NK het gebruiksgemak van de rest van de NK-familie geërfd, waardoor snelle en nauwkeurige controle bij elke beurt mogelijk is.
  € 0,00
 • 650NK Nederland: €...

  • De lijnen aan de voorkant van 650 NK, gebruikt voor het hele NK-assortiment, tonen de agressieve en sportieve houding. Met een duidelijk unieke look en feel is de 650NK een echte aanrader.
  € 0,00
 • MT650 Nederland: €...

  • MT650 is een multifunctionele motorfiets gebaseerd op het volwassen en stabiele CFMOTO 650CC motorplatform, met een gestroomlijnd ontwerp, en voldoende rijeigenschappen voor reizen op meerdere terreinen. Uitgerust met een lichte voorvork, ondersteboven geplaatste schokdemper en BOSCH EFI-systeem, is de MT650 een motorfiets die niet alleen uitstekend weggedrag biedt, maar ook een veilige en trouwe vriend tijdens het rijden.
  € 0,00