spatbord Benzhou YiYiNG. YY50QT-7 (Flextegh) bj-2010 Framenr-LD5B016Cb8d Afgelezen km-stand 11508 4takt (fabriekskeuring 2007)

006329 locatie 312

Gebruikt

De aangeboden producten en/of diensten worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en/of beschreven in de website (zie Omschrijving).

10,00 € incl. BTW

1 Item op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

  • Gebruikt of nieuw:  Het product wordt zo en zoal nagezien bij verkoop, mocht er een te grote afwijking of iets zijn gebroken waarvan niet is gemeld? Wordt u daarvan bericht.   Let op!! gebruikt aanvaarden betekend geen garantie of omruil mogelijk. Niet eens!? Dan aub niet kopen.

    Op alle aangeboden producten alhier op de website gebruikt of nieuw en/of diensten worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en/of beschreven in de website. Zij worden zo volledig als de redelijkheid vereist beschreven. In de aanbieding wordt duidelijk aangegeven wat de klant bij aankoop verschuldigd is en wat zijn rechten en verplichtingen zijn, indien hij / zij op het aanbod ingaat.

    Niettemin is het mogelijk dat het geleverde product kleine afwijkingen bevat ten opzichte van het product zoals aangeboden in de media denk daarbij aan kleurafwijking, stekkertje.

12 other products in the same category: