Home

Home

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

1.       Pakketten worden over het algemeen binnen 1 a 7 dagen na ontvangst van de betaling verzonden via Post.nl met track &Trace en aflevering zonder of met handtekening.

2.       Is het pakket groter dan de standaard verzending, word deze geannuleerd en aangepast zodat u deze opnieuw kunt bestellen, helaas zit hieraan administratie kosten van 1 euro.

3.       Bepaal zelf u voorkeur voor verzending via Post.nl Wees bewust voordat u deze bezorgwijze kiest. U is altijd zelf verantwoordelijk voor de verzenkeuzen. 

4.       Welke verzending u ook kiest, u krijgt een track&Trace code via post.nl waarmee u uw pakket online kunt volgen controleer ook of onze mails niet in uwe spam terecht komen.

5.       De verzendkosten zijn inclusief administratie, behandeling, verpakking, vulling en frankering (o.v.b. van het gewicht en de afmetingen). Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaal gewicht en afmeting.

6.       Er wordt extra zorg besteed aan het verpakken van breekbare voorwerpen. Echter nemen wij geen verantwoordelijkheid voor de verzending wij raden wel aan om elke verzending een als aangetekend en verzekerd te verzenden om gedekt te zijn voor vermissing enz. niet mee eens niets bij ons bestellen.

7.       BMS onttrekt zich van elke verantwoording en is dus niet verantwoordelijk op het kwijtraken van pakketten op de door u gekozen verkeerde verzendkeuzen. Het is geheel uwe verantwoording. Advies is aangetekend en verzekerd verzenden.  

8.       Wij adviseren grote verpakking zodat het 99% onbeschadigd overkomt.  

9.       Echter is het vooraf niet te bepalen of het totaal gewicht en omvang van de inhoud de regels van Post.nl niet overschrijd.

10.    Wij kiezen dan voor zekerheid en proberen zoveel mogelijk per artikel aan te passen. Om te voorkomen dat er nadien een boeten volgt van post.nl betreffende de maatgevend het pakket. Te groot of te zwaar Annuleren wij het verzenden en vragen u om het opnieuw de bestelling in te voeren met dan de juiste verzendkosten aan grote en gewicht.

11.    Brievenbuspakket 2,9cm hoog. 30cm lang. Jammer genoeg denken of lezen sommige niet welk hun verzend keuzen is en klikken maar wat aan omdat het goedkoper is. fout dus, wij annuleren het en kost u 1 euro administratie kosten. 

12.    Postverzending: nogmaals Indien u keuzen het brievenbuspakketje is, maar niet en de doos past dus groter dan 2,9cmx30cm is het Helaas u fout en gaan wij over tot annulering en moeten wij de annuleringskosten c.q. administratie kosten voor ideal verrekenen en dat is €1,-.  de terugbetaling is niet onze verantwoording na melding geannuleerd de verrekening gaat via de gekozen betaaloptie en kan een dag langer deuren.

13.    Mocht er een verpakking beschadigd zijn en vertrouwt u het niet? Maak dan eerst een foto van de doos en die schade en maak de verpakking open in het bijzijn van de postbode. Indien het product stuk c.q. beschadigt is accepteer de zending dan niet, dan terug afzender. Achteraf terugsturen dus na ontvangst wordt door ons niet aangenomen. Laat altijd de postbode op het pakket melding maken van de schade.

14.    Op alle aangeboden producten waarvan wordt aangegeven dat het een "op=op", gebruikt artikel, of opruiming, kunt u niet terugzenden hier telt onze regel koop is koop en anders niet kopen.

15.    Nogmaals Let op: Indien WIJ akkoord gaan met terugnamen. Wij vergoeden alleen de verkoopprijs en niet de verzendkosten omdat het duidelijk word omschreven wat het artikel is.

16.    Niet mee eens? koop het dan a.u.b. niet bij ons. Zie onze voorwaarden.