Home

Home

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 a 3 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Post.nl met tracking en aflevering zonder handtekening.

Als u de voorkeur geeft aan verzending via Post.nl Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Wees wel bewust er van voordat u deze bezorgwijze kiest.

Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.

Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht.

We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Uw pakket wordt op u eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Wij verzenden alleen in doos omdat wij dan zeker ervan zijn dat die door u of medeverantwoordelijk word aangenomen. Post verzending is geheel voor verantwoording van Post.nl indien wij deze netjes hebben afgegeven en trekken wij verders onze verantwoording van weg.

Mocht er een verpakking beschadigd zijn of u vertrouwd het niet? Maak dan eerst een foto van de schade en maak de verpakking open in het bijzijn van de postbode.  Indien het product stuk c.q. beschadigt is accepteer de zending dan niet. Achteraf terug sturen wordt door ons niet aangenomen.

Alle producten waarvan word aangegeven dat op=op of opruiming is of gebruikt?  kunt u terug zenden op eigen verzendkosten, maar dan ook alleen met vermindering de aankoop kosten van 10%   

Let op! wij vergoeden alleen de verkoopprijs (nieuw) en niet de verzendkosten omdat het duidelijk word omschreven wat het artikel is.

Niet mee eens? koop het dan niet bij ons. Zie onze voorwaarden.