Home

Home

Scooter motorfiets demontagebedrijf BMS bv

Wij zijn als Scootersloperij SRN RDW erkent. 

Wij bieden aan een zeer uitgebreid assortiment nieuw en gebruikte scooter en motorfiets onderdelen.

Wij hebben een grote voorraad gebruikte scooter motorfiets onderdelen, afkomstig van rijdende voertuigen. Deze zijn allemaal getest en goed genoeg bevonden.

Wilt u 2e hands scooteronderdelen afhalen bij ons, kies tijdens het bestellen dan voor de optie "afhalen". U kunt bij ons betalen nadat u het gebruikte scooter onderdeel in ontvangst heeft genomen.  

Na het bestellen krijgt u automatisch een bevestiging wanneer de scooteronderdelen klaar liggen. Daarna krijgt u een bevestiging met de dagen en tijden zodat u een afspraak kunt inplannen. 

Wij houden de door u bestelde artikelen maximaal 5 werkdagen vast.

Bij al onze gebruikte scooter onderdelen staat een zo goed mogelijke omschrijving, bijvoorbeeld of er een kras op zit, of dat deze een ophangpunt mist. Uiteraard zijn er mogelijk gebruikssporen aanwezig die niet vermeld worden. U kunt daarom altijd eerst het artikel bekijken bij het afhalen. lees vooral de voorwaarden en post.nl gegevens om niet achteraf met de vraag waarom te komen.

Mocht uw 2e hands scooteronderdeel nog niet op onze website staan, dan is de kans groot dat we deze wel hebben liggen en deze snel op onze website zal staan.