Home

Home

Scooter motorfiets demontagebedrijf BMS bv

Als Scootersloperij SRN RDW erkent Purmerend. 

Wij bieden aan een zeer uitgebreid assortiment nieuw en gebruikte scooter en motorfiets onderdelen.

Scootersloperij Purmerend, heeft een redelijke grote voorraad gebruikte scooter onderdelen, welke allemaal zijn getest en goed genoeg bevonden en afkomstig van rijdende voertuigen.

Let op! Wilt u 2e hands scooteronderdelen afhalen bij ons, dan dient u deze eerst te bestellen via onze website en te kiezen voor afhalen, u kunt dan bij ons contant betalen, nadat u het gebruikte scooter onderdeel in ontvangst heeft genomen. U krijgt altijd van ons een bevestiging dat scooteronderdelen klaar liggen, zodat u een afspraak kan inplannen. Scootersloperij Purmerend houdt u gebruikte scooteronderdelen maximaal 7 werkdagen vast / apart, nadat u deze heeft besteld via onze website.

Bij al onze gebruikte scooter onderdelen, staat een zo goed mogelijke omschrijving, bijvoorbeeld of er een kras op zit, of dat deze een ophangpunt mist uiteraard zijn er mogelijk gebruikssporen aanwezig die niet vermeld worden, echter bestaat altijd de kans dat we iets over het hoofd zien en daarom kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Mocht uw 2e hands scooteronderdeel nog niet op onze website staan, grote kans dat we deze wel hebben liggen het is even wachten dat deze straks wel op onze website staat. Wij hebben echt niet de tijd om even in nog niet verwerkte kisten te gaan zoeken. Wij trachten een lijst bij te houden van voertuigen die nog gedemonteerd dienen te worden hieraan word gewerkt.

Voor al uw snorscooter, bromfiets, en scooter onderdelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen heel veel "parts" leveren! Wij zijn gespecialiseerd in alle scooteronderdelen en bromfiets onderdelen, deze bromfietsonderdelen leveren wij voor 90% binnen 2 a 3 werkdagen, bij u aan huis en worden bezorgd door Postnl, eventueel afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Post.NL komt ook op zaterdag en u krijgt van ons een tracking code, zodra het pakket bij ons wordt opgehaald door Post.nl is het aan de Vervoerder de service om deze snel te bezorgen.

Ook leveren wij nieuwe scooters 2takt-4takt 25km of 45km, mocht u ergens een model hebben gezien, laat het ons weten en wij kijken of wij deze nog goedkoper kunnen leveren! Vaak is dit mogelijk door de directe inkoop bij de leverancier, neem hiervoor contact met ons op. 
wat wel erg belangrijk is dat u moet weten wat U en onze rechten zijn lees daarom altijd onze voorwaarden bent u het niet eens met ons belijd koop dan alstublieft niet bij ons.