Home

Home

Scooter motorfiets demontagebedrijf BMS bv

Wij zijn als Scootersloperij SRN RDW erkent. 

Wij bieden aan een zeer uitgebreid assortiment nieuw en gebruikte scooter en motorfiets onderdelen.

Wij als Scootersloperij Purmerend heeft een redelijke grote voorraad gebruikte scooter motorfiets onderdelen, welke allemaal zijn getest en goed genoeg bevonden en afkomstig van rijdende voertuigen. is ook niet over te discussiëren 

Let op! Wilt u 2e hands scooteronderdelen afhalen bij ons, dan dient u deze eerst te bestellen via onze website en te kiezen voor afhalen,  u kunt dan ook bij ons contant betalen, nadat u het gebruikte scooter onderdeel in ontvangst heeft genomen.  U krijgt altijd van ons automatisch een bevestiging dat scooteronderdelen klaar liggen, daarna krijgt u een bevestiging met de dagen en tijden zodat u een afspraak kan inplannen. 

BMS Scootersloperij Purmerend houdt maximaal u gebruikte scooteronderdelen maximaal 7 werkdagen vast -apart, nadat u deze heeft besteld via onze website.

Bij al onze gebruikte scooter onderdelen, staat een zo goed mogelijke omschrijving, bijvoorbeeld of er een kras op zit, of dat deze een ophangpunt mist, uiteraard zijn er mogelijk gebruikssporen aanwezig die niet vermeld worden, echter bestaat altijd de kans dat we iets over het hoofd zien of de kleur op de foto niet duidelijk is en daarom kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Mocht uw 2e hands scooteronderdeel nog niet op onze website staan, is de grote kans dat we deze wel hebben liggen het is even wachten dat deze straks wel op onze website staat.   Wij hebben echt niet de tijd om even in nog niet verwerkte kisten te gaan zoeken.