Home

Home

Door het overzetten en samenvoegen van meerdere webwinkels zijn vele foto’s en informatie van gebruikte en nieuwe onderdelen verloren gegaan. Heeft u vragen over een specifiek artikel. 

Heeft u vragen over één van onze onderdelen? Neem contact op via Vragen en vermeld daarbij het artikelnummer. Wij zullen u zo snel mogelijk van de juiste informatie voorzien.

6-2-2020 gebruikte carburateur

Beste gebruiker

Gefeliciteerd met deze aankoop.

Helaas is het ons bekend dat na demontage het product is nagezien alsnog corrosie is ontstaan. Onze tip is dan ook niet meteen het product als goed te ervaren en te monteren. Het product is dus niet meteen monteerbaar klaar. Vergelijk de sproeiers van u bestaande carburateur zie de sproeiers na op verstopping, monter als het even kan een nieuwe vlotterbak pakking. De choke (indien erbij) heeft u gratis ontvangen, hieraan is totaal geen garantie mogelijkheid te krijgen. Test deze door te demonteren en stroom op de kabel te zetten de binnen stift moet binnen 5 minuten geheel zijn uitgekomen zo niet is die stuk. Laat het afkoelen zodat de stift weer geheel in rust stand is ander beschadigd u deze met monteren.