Home

Home

Hier korte vragen.

 • 1     Past dit artikel: wanneer er geen informatie staat betreffende het product? past het niet. Dan zijn de verantwoordelijkheden voor u en niet voor ons.

  2.     Kan dit artikel teruggestuurd worden: indien het een nieuw product betreft. Zie onze voorwaarden. Indien een gebruikt product NIET (zie 3)

  3.     Kan dit product teruggestuurd worden: indien het om een gebruikt artikel gaat NEE, mits per mail anders is overeengekomen de verzendkosten worden nimmer door ons vergoed als wij aan de wettelijke voorwaarden voldoen, voorwaarden geeft aan dat er duidelijkheid moet zijn zodat het product voldoet aan het gegeven. Procesvervoering die mogelijk nadien zou kunnen ontstaan, kan alleen geaccepteerd worden in de plaats van bedrijfsvoering BMS-bv  

  4.     Verzend kosten: op onze artikelen zijn de spelregels van kracht. Zie 3 en voorwaarden.

  5.     Ik ben het niet eens met uw voorwaarden: niet bij ons kopen.

  6.     Bij het testen blijkt het product niet geschikt te zijn: indien het hier om een test product, een opruiming of "op=op" gaat, nemen wij het niet terug mits wij per mail anders zijn overeengekomen. Zie ook 3

  7.     Wat als het Product stuk in gesloten verpakking wordt ontvangen: Is uitgesloten, Mits de doos door transporteur Post.nl beschadigd c.q. verpletterd is afgegeven. Wij verzenden het product nagezien en in ruime doos juist om schade te voorkomen. Indien de doos met schade is aangekomen, niet openen of accepteren en teruggeven aan de des betreffende aanbieder deze moet namelijk voor het transport de gegevens door geven om fraude te voorkomen. Laat hem dan wel de reden van ontvangst opschrijven anders bent u alsnog zelf verantwoordelijk.

  8.    

   

  9.     word vervolgd