Home

Home

Hier korte vragen of adviezen.     

Aanpassing 03-03-2020

 

1.      Past dit artikel van u: Wanneer er geen informatie bekend is? Dan is het verstandig ons even te mailen met het artikelnummer en niet te bellen. Zo kunnen wij het product nazien mits het er al bij staat dat wij het niet weten.

2.      Kan dit artikel worden terug gestuurd: Indien het een nieuw product is dan is dit Ja onder voorbehoud. Zie onze voorwaarden.

3.      Kan dit gebruikte product worden teruggestuurd: Helaas is dit onder voorbehoud Nee! tenzij het ontbindingsformulier voordien is beantwoordt.

4.      Waarom dat ontbindingsformulier: Wij hebben ondanks het wettelijke eisen ook onze regels. Wij voldoen aan het beschrijven van het product dat moet duidelijk zijn, dus verkeerde keuzen maken is uitgesloten. Tevens is het u eigen verantwoording om te informeren indien onduidelijkheid.

5.      Verzendkosten: Op onze artikelen c.q. producten zijn voldoende gegevens bekend mocht u wens van verzenden niet goed zijn ingevoerd of dat onze vermelding ontbreekt, zullen er aanpassingen gedaan worden. Indien u zelf van mening bent dat u recht hebt op verzend vergoeding moet u NIET bij ons bestellen om te testen of uit te proberen (zie 3).

6.      Voorwaarden: ik ben het niet eens met u voorwaarden. Kunnen wij kort zijn. NIETS BIJ ONS KOPEN.

7.      Het product is niet geschikt: indien het product gebruikt word voor het uittesten of probleem zoeken heeft u een wel probleem en dat is dat wij producten die mogelijk voor het testen c.q. uitproberen gebruikt kan worden is er geen terug namen of zie 3.

8.     Wij nemen zeker dit niet terug. Elektrische producten. Producten die gebruikt verkocht zijn. Producten waarvan het anders gebruikt word dan onze beschrijving. Op=op. producten met Korting. Opruiming. waarvan zekerheid van niet terugnemen is: ontsteking, CDI, Spanningsregelaar, startrelais, bobine, weerstanden, Startmotor.

9.      Wat als ik het product stuk heb ontvangen: indien het stuk in verpakking zit en de verpakking niet is geopend willen wij vooraf een foto daarvan. Ook van de verpakking waarmee deze is verzonden. Indien de verpakking is beschadigd is dit door aanbieder transport bedrijf veroorzaakt. Is dat niet onze verantwoording maar dient u het pakket niet te accepteren en weer terug te geven aan bezorger. Vraag om een bevestiging zonder bevestiging is het juridisch niet te verantwoorden. Op het moment dat wij het bij de vervoeder afgeven is het niet meer aan ons daarvoor verantwoording te dragen, kort om; niet eens dan niets bij ons bestellen aub.

10.  Kan het niet vinden wil u mij mailen als u het heeft: Helaas is dit voor ons niet mogelijk u moet dan echt zelf continu komen kijken.   

Ons eerlijke advies is, kijk even verder bij collega webwinkels bijvoorbeeld. Zie link > WWW.50CCSCOOTERPARTS.NL onze ervaring met onze klanten is dat ook deze webwinkel voldoet aan eerlijkheid en goede service.

11.   Ik mis een onderdeel aan mijn gekochte product. Onderdelen waarvan alleen staat bijvoorbeeld kickstart deksel of carterdeksel  enz.  betekend niet dat alles wat er wel of niet bij hoort er bij zit. Wij geven aan wat te koop is. Dus alles wat er buiten valt heeft u gratis maar is er totaal geen garantie op. Het gaat om het geen welk vermeld staat. 

12. Wordt vervolgd