Home

Home

Gebruikt maakt meer mogelijk!

Er liggen meer dan 90.000 gebruikte en nieuwe onderdelen in ons magazijn. De onderdelen die u ziet in onze webshop zijn 90% voorradig en in de meeste gevallen binnen 48 uur leverbaar of af te halen op ons bedrijfsadres in Purmerend.
We proberen in de webshop alle producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te presenteren. Zijn er vragen, dan zijn wij altijd bereikbaar via mail Vraag vermeld altijd het product code welk onderaan staat.

Van die zichtbare gebruikte onderdelen op onze webshop is een unieke product mits anders vermeld, dus indien op is dan ook niet te bestellen meer. De product zal maximaal 2 maand zichtbaar zijn voor nadien terug kijken of juridische geschillen.

Omtrent de bestelling van gebruikte onderdelen leggen wij u uit het volgende.

GEEN GARANTIE Op alle gebruikte onderdelen  verkrijgbaar of ruilbaar en worden verzendkosten niet vergoed bij foutieve bestelling, dit telt

niet indien BMS fout is. tevens dient wel het officiële wettelijke Herroepingsformulier te worden ingediend.

De gebruikte onderdelen komen van rijdende voertuigen af mits anders bij vermeld. Gebruikte onderdelen worden alleen beschreven aan hand van de opdat moment vermelde informatie aan ons.

Indien u het aankoopt met het idee past ook op een ander voertuig of het lijkt erg veel op dat van mij, is dat niet ONZE  verantwoording. Mocht u verkeerd hebben ingeschat en willen terugsturen kan dit alleen met mijn goedkeuring na het invullen van de daarvoor wettelijke juridische ontbinding formulier (button boven).

Op voorhand terugsturen  is het niet toegestaan en zullen wij het niet aannemen.  Onze regels waarmee u is akkoort gegaan bij aankoop worden dan ook streng nageleefd. 

Indien ons akkoord op het ingevoerde formulier.

Indien akkoord maar is gebleken dat onze informatie en bijlagen correct was? vergoede wij zo en zoal geen verzendkosten.  Indien wel een akkoord met rede dat BMSPARTS een fout heeft gemaakt en erkend fout te zijn vergoede wij het geheel van de aankoopfactuur per product. Voor terugsturen dient het product in die zelfde staat te verkeren als te hebben ontvangen het behoord in zelfde verpakking te zijn en onze verzegelingen in tact te zijn.. Heel zeker is dat indien niet het geval is en afwijkt van de foto's zal het product worden vernietigt na 14 dagen en is u de betaling kwijt. Wij zien dit dan als testproduct, oplichting c.q diefstal.