REPAPLAST STRUCTURE COAT zwart Innotec 1139

REPAPLAST STRUCTURE COAT zwart Innotec 1139

€27.82
VAT included Dit product Is bij BMSPARTS niet op voorraad. Indien u besteld is de levering onder voorbehoud aan de leverancier c.q. fabrikant. Artikelen die voor u apart is besteld is bij voorbaat niet retour te zenden.
  • Repaplast Structure Coat NF is een zeer hoogwaardige structuurprimer met unieke eigenschappen, ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Door de toevoeging van speciale reologische ingrediënten is het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze de meest voorkomende gestructureerde kunststoffen fabrieksorigineel te herstellen.

Volume discounts

Quantity Discount You Save
2 10% Up to €5.56
Quantity
Levering onder voorbehoud van de leverancier c.q. fabrikant.

Repaplast Structure Coat NF is een zeer hoogwaardige structuurprimeur met unieke eigenschappen, ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Door de toevoeging van speciale reologische ingrediënten is het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze de meest voorkomende gestructureerde kunststoffen fabrieks- origineel te herstellen.

In de modernste voertuigen wordt op grote schaal kunststof toegepast. Zo zijn niet alleen bumpers, maar ook spiegels, spatborden, stootstrips en bepaalde interieurdelen uit ongelakte, gestructureerde kunststof vervaardigd. Deze kunststof heeft veel voordelen: het is licht van gewicht, relatief goedkoop en gemakkelijk te vormen en te bewerken. Er zijn echter ook nadelen. De gestructureerde kunststofdelen zijn zeer kwetsbaar voor beschadigingen, zoals krassen en schaafplekken. Met Repaplast Structure Coat NF zijn al deze lichte beschadigingen, eventueel met geringe voorbewerking, perfect te repareren en krijgen beschadigde gestructureerde delen weer een nieuw uiterlijk.
Repaplast Structure Coat NF wordt geleverd met 2 nozzles waarmee de meest voorkomende structuren van grof (rode nozzle) tot zeer fijn (witte nozzle) moeiteloos kunnen worden nagebootst. Bovendien kan de structuur ook worden beïnvloed door simpelweg de spuitafstand t.o.v. het te repareren object te variëren.
021139 locatie Smal-1

Specific References

New product

You might also like