innotec Multi Spray 1000 NSF - 500ml

innotec Multi Spray 1000 NSF - 500ml

€14.40
VAT included Levering na bevestiging onze bank , zelfde dag verzonden, maar onder voorbehoud meestal binnen drie dagen in huis
  • Licht transparant smeermiddel
  • Hoog penetrerend vermogen
  • Siliconen vrij
  • Verdrijft en beschermt tegen vocht
  • Toepasbaar op nagenoeg iedere ondergrond
  • Reinig vooraf altijd met Ultra Clean of Contact Clean (elektrisch)

Volume discounts

Quantity Discount You Save
2 21% Up to €6.05
Quantity
JA! Is op voorraad.

Multi Spray 1000 is een licht smeermiddel met sterk vochtwerende eigenschappen dat zwaar bewegende delen gangbaar maakt en beschermt tegen corrosie. Het product verdringt vocht door tussen de ondergrond en het water te dringen en de ondergrond vervolgens te beschermen. Elektrische verbindingen bevinden zich veelal op plaatsen waar zij sterk onderhevig zijn aan weersinvloeden en de inwerking van vuil, vet en pekel. Door de beschermende werking van Multi Spray 1000 wordt corrosie voorkomen aan stekkers, elektrische verbindingen, accupolen, verdeelkappen en ontstekingssystemen. Reeds vervuilde of aangetaste elektrische contacten kunnen eerst perfect met Contact Clean gereinigd worden, alvorens deze met Multi Spray 1000 effectief te beschermen. 


100% siliconenvrij en zeer gebruiksvriendelijk
Multi Spray 1000 is een perfect product om kunststofdelen te beschermen tegen verwering. Ook reeds verweerde kunststof is door de penetrerende werking van het product weer in nieuwstaat terug te brengen. Multi Spray 1000 geeft daarbij een natuurlijke glans aan de kunststof. Multi Spray 1000 is 100% siliconenvrij en daardoor ook ideaal toe te passen in schadeherstelbedrijven en spuiterijen. Door de aerosolverpakking is Multi Spray 1000 zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Dankzij de extra bijgeleverde nozzle met rietje zijn ook de moeilijk bereikbare plaatsen zeer goed te behandelen.

 

01118 locatie rek
5 Items

Specific References

New product