Hakscherm Kreidler Jigger bouwjaar 2010 afgelezen km-stand 45km 2takt

006680 locatie 321

Gebruikt

9,00 € incl. BTW

1 Item op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

  • Helaas zijn wij door de overheid verplicht deze irritante tekst bij elk product te plaatsen, voor in ons, maar ook in dat belang van U.

    Deze opmaak is als voor in het algemeen en verkort weergegeven. Gebruikt: Unieke foto van gebruikt onderdeel is Zoals op de foto’s te zien.  Nieuw: deze producten zijn met een standaard foto afgebeeld.   Overigens het product wordt zo en zoal nagezien voor verkoop of verzending, mocht er een afwijking of iets zijn gebroken waarvan niet is gemeld? Wordt u daarvan bericht.    Let op!  Gebruikt onderdelen aanvaarden betekend o.v.b. geen garantie of omruil mogelijk bij ons . Niet mee eens!? Dan a.u.b. Niets bij ons kopen.   Op alle aangeboden producten zoals vermeld aanbieding, op=op of opruiming  op deze website en/of diensten worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en/of beschreven in de website.  Zij worden zo volledig als de redelijkheid vereist beschreven. In de aanbieding wordt duidelijk aangegeven wat de klant bij aankoop verschuldigd is en wat zijn rechten en verplichtingen zijn, indien hij / zij op het aanbod ingaat.    Niettemin is het mogelijk dat het geleverde product kleine afwijkingen bevat ten opzichte van het product zoals aangeboden in de media denk daarbij aan kleurafwijking of stekkertje.  Verders gelde alle normalen door de overheid wettelijke opgestelde voorwaarde ook op deze website. Duidelijker kunnen wij het niet in het kort maken zoals de wet het beaamd.

    Niet eens!? Nogmaals Dan a.u.b. Niets kopen.   zie voor meer onze voorwaarde.  

    Hier bij BMS verkrijgbaar: Producten die onder geen enkele voorwaarden worden terug genomen die kunnen zijn bedoeld voor de Test, Smeer, Poets, Uitlaten, Carburateur, Sproeier, Banden, Variateurrollen, Remblokken, Luchtfilters. Elektrische producten. Garantie vervalt wanneer u de verzegeling heeft verbroken of verwijderd. Fabrikanten garantie vervalt wanneer verzegeling is verbroken of verwijderd. U kunt bladeren en het gewenste product selecteren om de juiste keuzen te maken. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten garantie ook hier vervalt de garantie wanneer verzegeling heeft verbroken of verwijderd.

13 other products in the same category: