Koppelingshuis gebruikt

Gebruikte koppelinghuis

Deze pagina is nog in opmaak

Zet u sorteer functie op u keuze  A-Z. het is mogelijk  dat de product niet op locatie aanwezig is of niet meer goed is. Hiervan krijgt u per direct na de bestelling en onze controle bericht van. Uiteraard word de betaling ook per direct via u gekozen betaalsysteem geroutineerd, let op! kan een dag tussen zitten. Mocht u liever eerst weten of het product er wel is mail ons dan met de gegevens van artikelcode en locatie. staat onderaan 

  • Het kan best zijn door langer stilleggen dat er corrosie is ontstaan. 
  • Wij raden direct monteren sterk af. schoonmaken en even iets opruwen is een mogelijkheid.
  • Van dit product is voor verzenden foto’s gemaakt ten behoeve van correct product en handeling.
  • Het is best mogelijk dat de koppeling huis op andere type past dan door ons aangegeven Let wel op!  dat is uwe keuzen. Past het alsnog niet is het u beslissing geweest en niet dat van BMS. lees de voorwaarden.
  • BMS is niet verantwoordelijk voor foutieve montage of gevolgen er van. 
  • Het betreft hier duidelijk om een product waarvan slijtage onderdelen aanwezig kunnen zijn het gaat ons alleen om de koppelingshuis .  Alles wat er omheen zit zoals op de foto mogelijk duidelijk blijkt is gratis. over de werking word dan ook er niet vanuit te gaan dat die afstelling goed is tussen segment en aangrijpen koppelingshuis  . hier over is dan ook niet te discussiëren en niet mee eens dan niet bestellen. denk aan de ø en vergelijk deze, indien er niet bij verzoek dan om die maat per mail.