Home

Home

Verzendingen:

Ons advies is:

Kies voor de juiste verzending.

Verzending wordt geannuleerd indien de samenstelling van de bestelling de maten en gewicht te boven gaat.  Indien door u geannuleerd moet worden zitten er kosten aan en wel genoemd de bedrijfsadministraties kosten als bankbetalingsadministratiekosten.

1 Onderdelen waarvan bekend of duidelijk is dat het gebruikt kan worden om te testen of om uit te proberen worden geannuleerd indien de bedoelingen te betalen na ontvangst.

2 Onderdelen waarvan het bekent is vooraf te moeten voldoen van betaling worden geannuleerd indien de bedoelingen te betalen na ontvangst.

3 Gebruikte onderdelen waarvan in de voorwaarden duidelijk staat dat dezen niet terug kunnen, geen garantie op zit. Worden geannuleerd indien de bedoelingen te betalen na ontvangst.

Verzending is meestal tussen een en driedagen (1 a 3 dagen) na ontvangst van betaling. Het weekend de zaterdag/ zondag niet meegerekend.

Verzending is op de werkdagen na 16 uur (o.v.b. PostNL).

De keuzen van vervoer en verzending is geheel voor u eigen risico BMS laat hierbij weten totaal geen verantwoording te nemen.

Voor verzending krijgt u van PostNL een Track & Tracé code via de door u opgegeven mailadres. Controleer u Spam box of zet ons in de veilige berichten. 

Controleer voor verzenden van u bestelling of de gegevens correct zijn ingevoerd.

Indien onze verzonden pakketten stuk of ingedrukt worden geleverd maak voor het openen er een foto van waar de bezorger bij staat maak de verpakking samen met hem/ haar open of accepteer de pakket(en) niet.

Voor voorlopig zal dit jaar onze verzendkosten in Nederland €8,75 zijn o.v.b. grote en gewicht. 

Kijk in de winkelwagen of bestelformulier wat de totaal verzendkosten wordt, zolang u niet als akkoord afsluit is u niets verplicht. 

*Let op!  Door het aanvinken dat u onze voorwaarden heeft gelezen omdat die afwijkt van de wettelijke voorwaarden gaat u akkoord met onze voorwaarden, helaas niet met die van ons eens moet u niets bij ons kopen.

Afhalen:

Keuzen afhalen van bestelling. 

Producten die niet worden afgehaald zullen twee maanden nadien als aan ons weggegeven worden beschouwd hiervoor onze dank. 

Na bevestiging dat wij met u bestelling bezig zijn krijgt u een mail bevestiging dat het klaarlegt daarna krijgt u een tweede (2e) mail op welke dagen en tijden u het product/ bestelling kunt afhalen. 

Wij verkopen of gaan niet naar gebruikte onderdelen zoeken aan onze balie.

Retourzendingen:

Retour kan alleen door voordien eerst het ontbinding/ herroepingsformulier goed te laten keuren. 

Het ontbinding/ herroepingsformulier dient geheel te zijn ingevuld.

BMS vergoed geen enkelen verzendkosten indien BMS aan u keuzen geen schuld heeft.

Ook is BMS niet verantwoordelijk voor de gemaakte overdracht kosten van de bank, deze worden in mindering gebracht. 

Het zonder onze toestemming terug te zenden wordt als niet ontvangen beschouwd. 

*Let op!  Door het aanvinken dat u onze voorwaarden heeft gelezen omdat die afwijkt van de wettelijke voorwaarden gaat u akkoord met onze voorwaarden, helaas niet met die van ons eens moet u niets bij ons kopen. 

Opmerking:

Inhoud van de dozen en de dozen zijn met zorg behandelt.

Onze gebruikte producten zijn gekenmerkt en gefotografeerd om achteraf geschillen te voorkomen.

De product foto’s op de website kunnen afwijken van kleur of indien anders is vermeld als voorbeeld te zijn.

De aanduiding op onze website betekend dat het alleen datgenen betreft, u heeft verders geen rechten op de daarbij niet vermelde producten en vallen hoe dan ook buiten elke vorm van garantie of kwaliteit, indien die er nog aanzitten mag u die behouden maar blijft onze eigendom bij terug mogen steuren van het product, het evengoed uitgewisselde/ behouden producten wordt als totaalprijs beschouwd en ontvangt dan niets.

Gebruikte onderdelen hebben geen verwachting van levensduur of is historie van bekend.  

Lees te alle tijden onze voorwaarden.