siliconenvet spuitbus sp200 500ml door de vakmensen als 100% goed bevonden

siliconenvet spuitbus sp200 500ml door de vakmensen als 100% goed bevonden

€ 24,18
Inclusief belasting zie onder rode balk PRODUCTDETAILS voor gegevens
  • Stevig vast vet.
  • Transparant en geurloos
  • Elektrisch isolerend.
  • Vochtwerend en vocht verdringend.
  • Perfecte bescherming tegen corrosie.
  • Temperatuurbereik van -40°C tot +200°C.
  • Goed bestand tegen veroudering.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10% Tot € 4,84
Aantal
zie aub onder rode balk PRODUCTDETAILS voor de voorraad gegevens

SP200 is een hoogwaardig, stevig, transparant en geurloos siliconenvet voor het isoleren en beschermen van elektrische contacten. Daarnaast is het product door zijn unieke samenstelling uitermate geschikt voor het transparant smeren en beschermen van kunststoffen, metaal, rubber, glas etc.

SP200 heeft perfecte vochtwerende eigenschappen en biedt een perfecte bescherming tegen corrosie. Het product zal het vocht verdringen door tussen de ondergrond en het water te kruipen en de ondergrond vervolgens te beschermen zonder dat het product zich vermengt met water. SP200 is een mooi vast vet, maar zal toch in de oneffenheden van de elektrische contacten of de ondergrond vloeien, om zo een optimale bescherming tegen vocht, vuil, zout enz. te garanderen.

SP200 heeft een temperatuurbereik van -40°C tot +200°C. Binnen dit grote temperatuurbereik blijft de consistentie gelijk en zal het vet niet stollen, smelten of wegspoelen, zelfs niet onder invloed van warm water of stoom. SP200 is goed bestand tegen veroudering en zal ook na lange tijd niet verharden.

SP200 is geschikt voor uiteenlopende branches. Het product kan uitstekend worden gebruikt voor het beschermen of waterdicht maken van schakelaars, stekkerverbindingen, ontstekingssystemen, accupolen, kabels, elektromotoren, meetapparatuur, regelkleppen etc. Het product is ook geschikt voor het smeren of monteren van lichte en middelzware toepassingen, zoals keerringen, kunststof glijlagers en spuitgietmallen.

Door de aerosolverpakking is SP200 zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Door de extra bijgeleverde nozzle met rietje zijn de moeilijk bereikbare plaatsen zeer goed te behandelen.

Het veiligheidsblad kun je hier downloaden.

0122 locatie rek
9 Items

Specifieke referenties

Nieuw product