Injection Clean is een zeer krachtige reiniger voor het gehele injectiesysteem van tank tot injectoren.

Injection Clean is een zeer krachtige reiniger voor het gehele injectiesysteem van tank tot injectoren.

€ 17,52
Inclusief belasting O.V.B leverancier 2-7 werkdagen na aanbetaling
  • Eenvoudig toepasbaar zonder demontage.
  • Reinigt het volledige injectiesysteem.
  • Veilig te gebruiken bij alle brandstofsoorten.
  • Krachtige reiniging.
  • Verwijdert effectief corrosie, hars- en vuilaanslag.
  • Bindt en verbrandt watervervuilde brandstof.
Aantal
1 of meer producten is nu niet meer op voorraad. Producten onder de €10 gaan gepaard met massa bestelling. Artikelen boven de €10,10 die voor u apart worden besteld is niet te annuleren en afhankelijk van de leverancier.

Injection Clean is een zeer krachtige reiniger voor het gehele injectiesysteem van tank tot injectoren. Daarnaast beschermt het product perfect tegen nieuwe vuilafzetting en corrosie.

Injection Clean bevat speciale actieve componenten voor het verhelpen van specifieke problemen, zoals hars- en vuilaanslag en watervervuilde brandstof. Tevens zorgt het product voor een betere vullingsgraad en minder verbruik. Door gebruik te maken van Injection Clean zal de motor een beter rendement hebben, betere prestaties leveren en een langere levensduur hebben.

Door zijn unieke samenstelling is dit product vrij van gevarensymbolen.

Door de handige verpakking met de zwanenhals is Injection Clean zeer eenvoudig in het brandstofsysteem te brengen. De geconcentreerde inhoud van 250 ml volstaat voor een volledige reiniging.

TECHNISCHE INFORMATIE Basis: Geselecteerde aardoliederivaten met speciale additieven Volumieke massa / dichtheid: 810 kg/m³ Consistentie: Vloeibaar Nog vloeibaar bij: < -30°C Vlampunt: 71°C Tests: Verbeteringstest bij vervuilde injectoren: (Peugeot 205 GTi-Test) Schaal: schoon = 100% Voor de behandeling met Injection Clean = 80 - 85% brandstofdoorlating Na de behandeling met Injection Clean = 92 - 95% brandstofdoorlating Verwerkingscondities: Geen beperking Methode van aanbrengen: Flacon goed schudden voor gebruik. Preventief: Injection Clean toevoegen aan de brandstoftank vóór het afvullen. Voor optimaal resultaat elke 4de - 5de tankbeurt herhalen. Actief reinigen: Injection Clean toevoegen aan de brandstoftank en afvullen tot maximum 25 liter. Bijna leeg rijden voordat men weer afvult. Herhalen indien nodig. Injection Clean kan gecombineerd worden met Valve Clean, Diesel Plus en Fuel Plus. Injection Clean is compatibel met biodiesel. Reinigen handen: Met Innotec Safe Hand Clean Plus en water Houdbaarheid: 5 jaar in originele, ongeopende verpakking Opslagcondities: Koel en droog bewaren Batchcodetype: F EAN-Code: Flacon 250 ml 5400563019214 Dit technisch informatieblad vervangt alle voorgaande. De informatie wordt geheel vrijblijvend verstrekt en is gebaseerd op onze huidige kennis en ervaring met het product onder normale omstandigheden. In de praktijk kan de verstrekte informatie op geen enkele manier de noodzakelijke testen vervangen welke voorafgaand aan het gebruik van het product dienen uitgevoerd te worden. Enkel het op voorhand uittesten van het product kan uitwijzen of het product ook daadwerkelijk geschikt is voor de beoogde toepassing. Bijgevolg kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden indien onze producten gebruikt worden zonder rekening te houden met de vermelde adviezen. In geval het product onverhoopt toch niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen zullen wij maximaal de aankoopwaarde van het product vergoeden. Wij aanvaarden in geen enkel geval de aansprakelijkheid voor schade of gevolgschade die voortgekomen zou zijn door het gebruik van het product. Voor informatie met betrekking tot het veilige gebruik en opslag dient u het veiligheidsinformatieblad van dit product te raadplegen.

04.0165 LOCATIE REK

Specifieke referenties

Nieuw product