Innoplast innotec Cleaner is een speciaal ontwikkelde vloeibare reiniger kunststof 250ml Innotec 04.3155.6135

Innoplast innotec Cleaner is een speciaal ontwikkelde vloeibare reiniger kunststof 250ml Innotec 04.3155.6135

€ 37,84
Inclusief belasting zie onder rode balk PRODUCTDETAILS voor gegevens
  • Reinigt zeer efficiënt.
  • Geschikt voor nagenoeg alle kunststof oppervlakken.
  • Ideaal voor krijt- c.q. polijstverontreiniging in kunststof delen.
  • Laat geen strepen achter.
  • Siliconenvrij, dus bodyshop safe.
  • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 31% Tot € 23,46
Aantal
zie aub onder rode balk PRODUCTDETAILS voor de voorraad gegevens

Innoplast Cleaner is een speciaal ontwikkelde vloeibare reiniger voor nagenoeg elk type kunststof. Door de bijzondere formule verwijdert het product hardnekkige verontreinigingen tot diep in de poriën, zoals bv. restanten van polijstmiddelen. Daarnaast reinigt het product op een uiterst efficiënte en veilige manier kunststoffen in zowel binnen- als buitentoepassingen van nicotine, vet en vuil. Na de reiniging zal het behandelde oppervlak weer zijn oorspronkelijke uitstraling hebben.

Innoplast Cleaner is het ideale professionele product om kunststof sier- en stootlijsten, bumpers, zeilen, deuren, kozijnen, bureau-/stoelpoten etc. grondig te reinigen van hardnekkige vervuiling.

Innoplast Cleaner kan direct uit de spuitflacon of met een vochtige Inno-Cleaner op de te reinigen ondergrond worden gebruikt. Voor ondergronden met structuur kan met een speciaal voor dit soort doeleinden ontwikkelde langharige borstel (Leather Brush) een diepere reiniging worden bewerkstelligd. Voor de bescherming van het gereinigde oppervlak is het aanbevolen om Innoplast Protector te gebruiken.

Innoplast Cleaner is gebruiksklaar en hoeft niet meer te worden verdund. Door de verpakking in een spuitflacon van 500 ml is het product zeer gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar.

041155 locatie Smal-1
6 Items

Specifieke referenties

Nieuw product