Aanbieding! Yamaha Chopper XV250 . BJ-1990 Afgelezen km-stand 31111. framenr-3ls000 Bekijk groter

Spatboordsteun achter Yamaha Chopper XV250 . BJ-1990 Afgelezen km-stand 31111. framenr-3ls000

006551 locatie jv-079

Gebruikt

20,00 € incl. BTW

1 Item op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

 • Helaas zijn wij door de overheid verplicht deze irritante tekst bij elk product te plaatsen, voor in U maar ook in dat belang van ons.

  Gebruikt zo als op de foto’s te zien of nieuw met standaard foto: Het product wordt zo en zoal nagezien bij verkoop, mocht er een afwijking of iets zijn gebroken waarvan niet is gemeld? Wordt u daarvan bericht.   Let op! Gebruikt aanvaarden betekend geen garantie of omruil mogelijk. Niet eens!? Dan a.u.b. Niet kopen.

  Op alle aangeboden producten (op=op) (opruiming) hier op de website gebruikt of nieuw en/of diensten worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en/of beschreven in de website. Zij worden zo volledig als de redelijkheid vereist beschreven. In de aanbieding wordt duidelijk aangegeven wat de klant bij aankoop verschuldigd is en wat zijn rechten en verplichtingen zijn, indien hij / zij op het aanbod ingaat. Niettemin is het mogelijk dat het geleverde product kleine afwijkingen bevat ten opzichte van het product zoals aangeboden in de media denk daarbij aan kleurafwijking, stekkertje.

  Verders gelde alle normalen door de overheid opgestelde voorwaarde ook op deze website. Duidelijker kunnen wij het niet in het kort vertellen zoals de wet het beaamd.

  Niet eens!? Dan a.u.b. Niet kopen.

   

  Test- smeer- poets- elektrische producten hier bij BMS verkrijgbaar: 

  Garantie vervalt wanneer u de verzegeling heeft verbroken of verwijderd. Fabrikanten garantie vervalt wanneer verzegeling is verbroken of verwijderd. U kunt bladeren en het gewenste product selecteren om de juiste keuzen te maken. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten garantie ook hier vervalt de garantie wanneer verzegeling heeft verbroken of verwijderd.

   

30 other products in the same category: