Vork Olie

 • 10w Vorkolie expert medium 1 liter merk Motul (Ml/L) 1L

  Hydraulische vloeistof voor telescopische vorken upside down, met cartridge of klassiek.

  €16.90
 • MOTUL FORK OIL FACTORY LINE 7,5W 1L

  Motul is een fabrikant voor liefhebbers van het betere product. Hun hoogwaardige en kwaliteitsvolle middelen vinden geheel terecht een rechte lijn richting racerij. Ze worden ontwikkeld met de nieuwste technologie en uitgebreid gecontroleerd om in de meest veeleisende omstandigheden perfect hun ding te blijven doen.  Motul Factory Line voorvorkolie is een 100% synthetische vorkolie op basis van Motul-technosynthese, voor standaard motorvorken. Deze olie heeft een viscositeit van 7,5W, al raden we aan de richtlijnen van elke motorproducent rond viscositeit te volgen. Motul voorvorkolie voorkomt slijtage en corrosie, is neutraal tegenover de dichtingen en verbetert de dempingseigenschappen van je voorvork aanzienlijk.  In standaardvorken kan je producten (lichte, medium, medium/zwaar en zware demping) probleemloos mengen om een perfecte demping te creëren. Gebruik wel altijd de hoeveelheid die de fabrikant aangeeft.

  €16.90
 • Motul vorkolie 100% synthetische 5W (Ml/L) 1L MOTUL FORK OIL FACTORY...

  Motul is een fabrikant voor liefhebbers van het betere product. Hun hoogwaardige en kwaliteitsvolle middelen vinden geheel terecht een rechte lijn richting racerij. Ze worden ontwikkeld met de nieuwste technologie en uitgebreid gecontroleerd om in de meest veeleisende omstandigheden perfect hun ding te blijven doen. Motul Factory Line voorvorkolie is een 100% synthetische vorkolie op basis van Motul-technosynthese, voor standaard motorvorken. Deze olie heeft een viscositeit van 5W, al raden we aan de richtlijnen van elke motorproducent rond viscositeit te volgen.  Motul voorvorkolie voorkomt slijtage en corrosie, is neutraal tegenover de dichtingen en verbetert de dempingseigenschappen van je voorvork aanzienlijk.  In standaardvorken kan je producten (lichte, medium, medium/zwaar en zware demping) probleemloos mengen om een perfecte demping te creëren. Gebruik wel altijd de hoeveelheid die de fabrikant aangeeft.

  €16.90
 • voorvorkolie SAW5 is voor normaal weg gebruik van brommer en scooter....

  Deze vorkolie is alleen voor bromfiets en scooters. voor motorfietsen adviseren wij motul

  €10.45
 • Vorkolie 15w medium/heavy expert Motul

  voorvorkolie 15w medium  / heavy expert Motul Hydraulische vloeistof voor telescopische vorken upside down, met cartridge of klassiek. yp125 120ml per poot   /  Suzuki VS1400GL per poot   /  yp400   /  suzuki gsx1100 2,50  P.P.   /  kawasaki z1000 700ml per 2   / 

  €14.50