Benzinetank & Olietank / nieuw & Gebruikt

 1. WELKOM

  Als eerste heten wij u welkom en danken wij u voor het bezoek aan onze website. Helaas is door onze ervaring het bekend dat klanten zijn die denken het wiel opnieuw te hebben uitgevonden, vandaar dat wij streng zijn.

  TIP: set u pagina op alfabetische volgorden door die naar wens in te stellen van A+ tot Z+. Wij hebben nieuw en gebruikt samengevoegd zodat u makkelijker een keuze kunt maken tussen gebruikt of toch nieuw. Over het algemeen zijn de nieuwwaarden verkoopprijzen de gebruikte onderdelen door 4 gedeeld indien niet meer leverbaar gaat het gedeeld worden door 3. 

  Er kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie er is namelijk geen levensduur te bepalen en totaal niet in te schatte.  Het komt werkend van het rijdende voertuig.

  Volgens de wet is de wettelijke regeling dat er juiste informatie wordt gegeven die omtrent het product is gegeven/ aangegeven/ waar het product van afkomstig is, dus “Dan past het mogelijk niet op een ander voertuig” dus is dat u keuzen en kan het niet terug vandaar dat wij willen weten waarom u het terug Wildt zenden. Vandaar onze ontbinding formulier verzoek.      

  Nu nieuw is dat het gebruikt teruggezonden kan worden nadat het formulier met reden is aangegeven. Na onze ontvangst hiervan zullen wij onze kenmerken nazien aan hand onze foto’s bij twijfel is er geen onderhandeling meer mogelijk.

  Zo en zoal zijn alle verzendkosten voor U.

   Ontbinding-herroeping

   

   Neem geen risico, maar laat ook bij een beurt even nazien op mogelijke tankgebreken. VRAGEN