SYM GEBRUIKT

 Van de gebruikte producten is de levensduur onbekend. BMS is niet verantwoordelijk voor foutieve montage of gevolgen ervan.  Er zijn mogelijk gebruik sporen of kleurverschil, de niet noemenswaardige schade wordt niet vermeld. Indien u wenst verzenden; u krijgt automatisch van deze website dat het is verzonden, maar dan is dat naar het Postkantoor die U mailt de Track & Tracé stuurt (indien mailadres goed is). U mag het product niet klakkeloos monteren zonder ervan bewust te zijn dat het schoon/ gesmeerd en vergeleken is.

Het is zeker mogelijk dat het product schoon gemaakt moet worden. Veelal is er geen garantie en al helemaal niet op elektrische delen, de onderdelen komen van rijdende voertuigen en zijn door ons goedgevonden en is er niet meer over te discussiëren.

Indien u het product terug wil steuren zijn alle verzendkosten voor u en zal het product gecontroleerd worden op onze gegevens en foto’s. Indien u zich vergist heeft dient u het ontbinding formulier in te vullen om het terug te mogen steuren. Indien de producten op=op zijn of een korting aanbieding zijn, is er geen spraken op retouring.  Indien verkeerd ontvangen zijn uiteraard de kosten voor ons. Indien niet met onze voorwaarde eens gewoon bij ons niets bestellen.

Zie voor de voorwaarden onze link of website.

 

VOORWAARDEN   ONTBINDING-HERROEPING

zie op u mobiel onderop de tekst in het geel

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw