Home

Home

*Gecorrigeerd op* 

Deze Voorwaarden is aangepast op 30-12-2022

Niet BMSPARTS!!! 

MAAR de PostNL verzorgen aan u de track & tracé nummer (indien het mailadres correct is).

Wij hergebruiken zoveel mogelijk verpakking 's materialen  om het milieu te ontlasten.

Kleine pakketjes kunnen worden verdrukt of kwijtraken, sorry voor dit mogelijk grote pakket.

Het aanvinken van de voorwaarde is gelezen en akkoord gegaan met dit contract.

Het bevestigen van deze bestelling is u akkoord en geeft met toestemming persoonlijke gegevens te gebruiken en op te slaan.

Welkom;

Indien niet met onze voorwaarden eens dan niets bij ons kopen.

zes  belangrijkste punt in het kort geplaatst.

 1)    Producten die gebruikt kunnen worden om problemen op te zoeken of om te testen, vallen buiten elke garantie of ruil mogelijkheid dan ook.

2)    Indien een nieuw artikel wordt aangeboden kan het zijn dat deze apart moet worden besteld bij de leverancier, maar wordt aangegeven, echter kan het iets langer duren dan onze voorwaarden. Het is niet te ontbinden wordt u verplicht aftenemen.

3)    Brievenbuspakket artikelen kunnen helaas allen op verzoek en los van de bestelling per mail gevraag worden voordat u het product besteld echter is die verzending geheel voor u eigen risico betreffen zoekraken of beschadiging.

4)    Het is u verboden gegevens uit deze website te koperen zonder schriftelijke toestemming van BMS BV.

5)    Twee bestellingen welk waarvan de tussenlegende van besteltijd meer dan 15 minuten is, worden door ons zonder verzoek niet samengevoegd. Mocht u twee bestelling willen samenvoegen binnen deze 15 minuten plaats dan bij de 2e dat u gaat afhalen anders betaalt u tweemaal voor de verzending. Dien het verzoek wel per mail u verzoek in.

6) Indien op de foto alsnog nadien niet benoemde c.q. omschrijving er bijzitten heeft u peg omdat u voor dat onderdeel niet betaald heeft zie (D).

Uitleg onze voorwaarden;

A.    Gigantische onduidelijke lange lappen wettelijke voorwaarden teksten die nooit gelezen worden door de consument mits er een jurist of rechter zich daarover buigt. Niet mee eens niets kopen bij ons.

B.    Het kan ook anders en ineen keer duidelijk zijn. De wet geeft duidelijk aan 14 dagen zonder reden van de koop ongedaan te make betreffende nieuwe producten. Dit is belachelijk en kost ons geld om u dommen aankoop. Wij bepalen anders. Niet mee eens niets bij ons kopen.

C.    Maar de wet is ons ook wel weer goedgezind om onder deze wetgeving uit te komen. Heelduidelijk is dat alle informatie overzichtelijke en duidelijk moet zijn. Klarentaal je bent dus dom als je zonder kennis ervan toch koopt, dus jou fout, maar als BMS bv om welke reden hierin in gebreke is zal BMS bv haar verantwoordelijkheid dragen.

D.    Inhoud, specificaties en beschikbaarheid nieuw en gebruikt zijn onderhevig aan wijzigingen ten behoeve van technische verbetering. Vervanging nieuw of gebruikt. 

E.    Alle genoemde merken en producten die op deze website worden getoond, worden alleen voor gebruik en illustratieve doeleinden en zijn het exclusieve eigendom van hun respectievelijke webwinkel MBS bv de eigenaren. Er bestaat geen professionele relatie tussen de eigenaren van de getoonde merken en producten, nieuwe onderdelen die verkeerd zijn besteld kunnen alleen terug op eigen verzendkosten, voor gebruikt onderdelen is er geen teruggaven (aangepast 5-12-2022  nieuw en op proef 5-12-2022: Gebruikte onderdelen van boven de €40,00 kunnen terug verzonden worden binnen 7 werkdagen na melding en op u eigenkosten en terugbetaling op onze beoordeling betreffende onze markering en foto materiaal op echtheid), het is anders als BMS in de fout is, de beoordeling en vergelijking de bijhorende gegevens moet helaas omdat mensen denken dat zij het wiel hebben uitgevonden, helaas zijn alle grapjes al voorbijgekomen.

Producten gebruik en nieuw op onze website;

1)    Onderdelen worden altijd in rijrichting bepaalt wat links en rechts is. 

2)    Een nieuwe product bij ons kan beperkt zijn tot een stuks, maar wordt ook met regelmaat gebruikt in onze werkplaats, Dit betekent dat de aangegeven voorraad 50% mogelijk niet correct is, De her bestelling zal dan ook meteen ingegaan, maar kan o.v.b. 1 dag langer duren. 

3)    Koop van nieuwe onderdelen is de garantie zoals het bij het product vermeld staat of door de fabrikant/ leverancier aangegeven is.

4)    Wij proberen op gebruikte onderdelen zoveel mogelijk als vergelijking het framenummer met minimaal 6 posities te vermelden, het bouwjaar. DRW eerste goedkeuring datum, afwijken hiervan is uwe verantwoording. Niettemin zullen er op de gebruikte onderdelen niet vermelde sq. noemenswaardig gebruiker sporen kunnen zitten of verkleuring. Het product is op dit moment goed bevonden en valt niet over te discussiëren.

5)    Mocht er onduidelijkheid zijn betreffende ons aangeboden artikel vraag dan eerst om nieuwe informatie of foto’s, alle foto’s van gebruikte onderdelen zijn uniek aan het product zijn. 

6)    Het product blijft minimaal een maand na verkoop op de website staan om na te zien. Ter controle voor mogelijk geschillen.

7)    BMS bv neem en heeft het recht, zijn of haar prijzen aan te passen en de bestelling mogelijk te annuleren indien er duidelijk spraken is van een te groot prijsverschil.

 

Voorwaarden gebruikte onderdelen;

 a)    Koop van gebruikt onderdelen is koop = koop en kan voor 99% niet terug. Ons advies is bewegende delen te smeren en indien nodig te vervangen voor mogelijke schaden achteraf, dit geld vooral voor lagers en cilinders. Duidelijk moet zijn dat het product gebruikt is en geen levensduur heeft. Echter vervanging van keerringen lagers is mogelijk door vooraf apart te voldoen. Afnemen verplicht.

b)    Nieuw product kunnen niet zonder het invoeren van gehele herroepingsformulier en dan nog wordt het door ons bepaald. Dus antwoord na herroepingsformulier is wel bepalend, net als toegevoegde foto’s van probleem, indien het om het door ons verkeerd geleverde product moeten van oude en nieuwe foto’s bijgeleverd te zijn en ook van de achterkant. Dit ter bepaling maar ook voor de annulering administratie belastingdienst.

c)    Elk onderdeel behoord met verstand en kennis van zaken gedemonteerd en gemonteerd te worden met het daarvoor bestemde gereedschap en vakkundigheid.

d)    Het gebruikte artikel welk de beschrijving is beschreven. “Als bijvoorbeeld luchtfilterhuis” betreft dus enkel het luchtfilterhuis (Zie de foto) en niet wat erin of nog aan vast zit, afwijkend van foto, dus de foto beschrijf het genoemde artikel. Wettelijk blijven de niet genoemde loszittende onderdelen op de foto eigendom van BMS. Maar indien door fout van BMS zelf is en het artikel terug te sturen, maar moeten ook die niet genoemde losse onderdelen ervan terug. Mochten deze er niet meer bijzitten of zijn geruild wordt er niet geannuleerd. Of zelf in rekening gebracht of worden verrekend met mogelijk terugbetalende bedrag.  Van de verzonden artikelen zijn voor het verzenden apart als bewijs gefotografeerd met toebehorende codering (e).  Nieuw en op proef 5-12-2022: Gebruikte onderdelen van boven de €40,00 kunnen terug verzonden worden binnen 7 werkdagen na melding en op u eigenkosten en terugbetaling op onze beoordeling betreffende onze markering en foto materiaal op echtheid), het is anders als BMS in de fout is, de beoordeling en vergelijking de bijhorende gegevens moet helaas omdat mensen denken dat zij het wiel hebben uitgevonden, helaas zijn alle grapjes al voorbijgekomen.

e)    Alle gebruikte onderdelen zijn gemarkeerd (verzegelt) en voor verzenden nog eens gefotografeerd en alsnog vluchtig nagezien

  • BMSPARTS is niet verantwoordelijk voor u bestelkeuzen zowel van artikel als verzendt instellingen.
  • BMSPARTS is niet verantwoordelijk voor u foutieve demontage als montage of gevolgen ervan.
  • BMSPARTS verwijst u eerst haar informaties te lezen.
  • BMSPARTS Een bestelling geld alleen van welk is omschreven, dus foto kan qua onderdelen afwijken na ontvangst.
  • BMSPARTS maakt ook hier wederom duidelijk dat op de gebruikte onderdelen geen garantie is, geen levensduur bekend is, geen historie bekend is. geen terug verzenden mogelijk is o.v.b. 
  • Het toch gebruik maken van het herroepingsformulier wordt door ons beoordeeld en is aan ons of we aan het verzoek voldoen.
  • Alle niet genoemde onderdelen welk welk wel nog aanwezig waren zijn niet nagezien en blijven mogelijk nadien eigendom van BMSPARTS indien overeen gekomen en ontdaan zijn van controle foto worden die onderdelen in mintering gebracht. 
  • Gebruikte onderdelen worden door ons gekenmerkt indien niet meer aanwezig of aangepast anders dan op onze controle foto geen terugnamen. 
  • Verdere vragen kunnen per mail gedaan worden.
  • Op gehelen website telt maar een regel; niet eens niets kopen bij ons.

Garantie;

1)    Uitgesloten van garantie van nieuw en gebruikt zijn 90% elektronische artikelen, mits! De fabrikant anders heeft bepaald. Reden is dat het vervangen niet voor niets wordt gedaan, dus kan een vervangende artikel daardoor ook stuk gaan (door sluiting). Elektronische producten CDI, Bobine, Relais, pompen, enz. kunnen dus niet retour worden genomen. Resulteren in het ‘’opblazen’’ van het nieuwe elektronisch product.   Het product is tijdens fabricage getest en voor het verlaten van de fabriek nogmaals voor in de verpakking te doen. Verf, spuitbussen c.q. vloeibare producten. Het product is dus zonder schade ons pand verlaten er is dus niet over te discussiëren. 

2)     Garantie op de accu is alleen te bepalend door het te laten doormeten vanaf het voertuig in onze werkplaats van BMS, de garantie is 16 maanden vanaf factuurdatum. Testen met uitzondering is door te laten doormeten bij een erkend scooter/motorfiets bedrijf met verklaring van dealer en door ons aan dealer te leveren. BMS bv gaat niet over tot vergoeding aan dealer haar product of werkzaamheden.

3)    Wij gaan zeer beslist geen verzendkosten vergoeden mits! Er door ons een fout is gemaakt. Betreffen mogelijk gebruikt als nieuw producten, uitgesloten apart goed bestelde artikelen bij onze leverancier.

4)    Op onze gebruikte onderdelen is nimmer garantie en zeker geen levensduur te verwachten, onderdelen kunnen moeten worden schoongemaakt, opnieuw gelagerd moeten worden en moeten worden gesmeerd, het onderdeel mag nooit klakkeloos zonder nazien worden gemonteerd om gevolgschade uit te stellen BMS is niet verantwoordelijk voor dit ondeskundige gebruik. Wel kan er een verzoek ingediend te worden tegen lossen bijbetaling van reparatie.

5)    Producten welk gebruikt kan worden om het eigenproblemen op te zoeken of om te testen? Vervalt iedere vorm van garantie indien deze uit de verpakking is geweest of de zegel is verbroken. Elektronische delen worden met alle zekerheid goedwerkende door fabrikant gegeven. Elektrische voorgaande probleem kan na plaatsen van nieuw door hetzelfde met u probleem worden opgeblazen. Dit is ook bij gebruikte onderdelen het geval dus komen en zijn getest op een rijdend voertuig dus goed bevonden en niet over te discussiëren zonder tussen komst van een rechter in de plaats van het bedrijf BMS BV.

 Verzending;

A.    Indien u ingevoerde verzendkeuzen in strijd is met de aflevering c.q. afwerking van verzenden dus gevolgen?  Betreft BMS bv hieraan geen schuld. Hoe dan ook de voorwaarden van POSNL mag zijn. Voor de duidelijkheid is dat niet wij bepalen hoe POSTNL het pakket behandeld. Indien het pakket beschadigd is hebben wij dat niet zo verzonden en dient u in het bijzijn van de postbode het pakket na te zien en te weigeren bij schade van het product. Het nadien terug zenden wordt door ons niet aangenomen en beschouwd als eigenschuld.

B.    Verzend optie; nogmaals kiest u voor het onverzekerd, niet aangetekend verzenden, zijn wij nimmer verantwoordelijk voor schade of zoekraken ervan.

C.    Wij zijn acuut gestopt met het verzenden van brievenbus pakketten. Rede is dat mensen niet lezen welke voorwaarden er is (voorbeeld; een koplamp kan immers niet door een brievenbus). Echter is er een uitzondering: indien op eigen verantwoording toch via een brievenbuspakket wil ontvangen is dit aan te vragen wel weten wij dat het kwijt kan raken of beschadigt kan worden (mag maximaal 2,6 cm hoog zijn).  Dus een mail met het verzoek moet gedaan worden. u bestel (geen envelop) kosten €5,15. om de kosten en facturering te besparen dient de bestelling aangegeven te worden afhalen en €5,15 overmaken  op:

Toegevoegd    verzendkosten-webshop uitleg

ING: nl43 ingb 000 777 4184

BMS.bv

Adres: Signaal 21

1446WT Purmerend (Vermeld aub het factuurnummer).

D.    Onderdelen die voor u worden apart bij onze leverancier moeten besteld worden, zoals aangegeven kunnen niet retour. Deze worden u verplicht afte nemen zoals het bestelcontract is opgesteld en kunnen ook niet retour.

E.    Onderdelen die worden aangegeven met op=op (op is op) of opruiming? Is terugzenden of terugnemen ervan niet mogelijk, ook geldt dit voor artikelen waar korting op is gegeven. Koop is koop.

F.     Alle gebruikte onderdelen zijn gemarkeerd (verzegelt) en voor verzenden nog eens gefotografeerd en alsnog vluchtig nagezien.

G.    Het product blijft minimaal een maand na verkoop op de website staan om na te zien. Ter controle voor mogelijk geschillen.

H.    Uw bestelling?  Staat uw producten bij onze leverancier in BACKORDER. Zal deze automatisch worden verzonden zodra ze weer beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat product(en) niet kunnen worden geannuleerd.

I.     Indien bij meerdere bestelling op een factuur er een onderdeel niet op voorraad is en het geen 50% van de totaal bestelling (exclusief verzendkosten) geeft u BMS het recht de bestelling alsnog te verzenden. Indien BMS het billijk vindt alsnog de bestelling te annuleren zal zij dat doen. Niet mee eens niets kopen bij bms bv.

Belangrijk om te moeten weten; indien uwe keuzen is het product te komen afhalen is deze mogelijkheid 25 dagen. daarna gaat dit product terug in de verkoop en beschouwen wij de aanbetaling als vergoeding en is u dat bedrag kwijt. Niet eens met deze stelling niet kopen dan.

Afhalen : 

Orders die afgehaald moeten worden dienen binnen 14 dagen na de aankoopdatum (zichtbaar op orderbevestiging) opgehaald te worden. Daarna gaat het product terug op de website en wordt de aanbetaling behouden als administratiekosten en omzetwerving beschouwd . Er is geen annulering van toepassen mits u alsnog verzendkosten overmaakt.

Betaling;

1.     Indien u keuzen van bankieren via iDeal is geweest en er een betaling teruggedaan moet worden door BMS bv is het aan iDeal hun administratie en niet van ons, wat bekend dat de terugbetaling binnen drie dagen kan zijn, maar nogmaals dat is niet aan ons.

2.     IDeal is geen zekerheid van claimen is gewoon een tussen bank en gaat sneller.

3.     Ook zullen zij afzien van geschillen en zal er bij conflict naar de rechter moeten in de plaats van gevestigde bedrijf BMS BV, indien BMS bv in gelijk gesteld wordt eist zij vergoeding van dag omzet inkomstenbelasting en arbeidsloon.

 

KvK:59605634 (bv)

De BIC code van ING is: INGBNL2A

ING: nl43 ingb 000 777 4184

BMS.bv

Postadres: Signaal 35

Afhaal/ winkel adres: Signaal 33 

Kantooradres: Signaal 21

Werkplaats: Signaal 23 

1446WT Purmerend

Mail: info@bmservice.nl

Website: www.bmservice.nl 

   

v  Indien niet eens met deze punten? Niets bij ons kopen.

v   Heeft u vragen mail ons info@bmservice.nl

v  Wij vragen u onze gehelen voorwaarden door te nemen gezien het mogelijk is dat wat u wil weten elders staat.

 Nieuw en op proef 5-12-2022: Gebruikte onderdelen van boven de €40,00 kunnen terug verzonden worden binnen 7 werkdagen na melding en op u eigenkosten en terugbetaling op onze beoordeling betreffende onze markering en foto materiaal op echtheid), het is anders als BMS in de fout is, de beoordeling en vergelijking de bijhorende gegevens moet helaas omdat mensen denken dat zij het wiel hebben uitgevonden, helaas zijn alle grapjes al voorbijgekomen.