Buddyseat 2uj-00 Yamaha XV250 Shopper 3LS 1990. beginnend barstje in bevestigings-rechts oog ZIE beschrijving

006240 locatie buddy-028

Gebruikt

gegevens die ons bekend zijn staan beschreven en op foto. 

Indien u anders van mening is? moeten wij er op wijzen dat wij niet verantwoordelijk daarvoor zijn en wij het product niet terug nemen. Dus zakelijk, niet mee eens? niet kopen.

30,00 € incl. BTW

1 Item op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

  • Ter kennisgeving van Gebruikt onderdeel

     Gebruikte onderdelen komen van rijdende voertuigen of van restpartijen en nagezien en op dat moment door ons goedgevonden. Hierover is verders niet te discussiëren. Elektrische onderdelen vallen bij ons onder uwe eigen risico, dus van de koper. Let op!  Afgelezen kilometerstanden zijn afgelezen maar kunnen onjuist zijn.  Het onderdeel is alleen van toepassing op het aangegeven merk en typen met de daarbij vermelde foto’s als voorbeeld. Indien u anders van mening is moeten wij er op wijzen dat wij niet verantwoordelijk daarvoor zijn. Indien u van ons na schriftelijk verzoek een bevestiging heeft gekregen dit gebruikte onderdeel terug te kunnen zenden dient u ook een afzender bij te plaatsen, gelet op de wet zijn wij niet verantwoordelijk voor deze verzendkosten en zijn de verzendkosten voor u. Heeft u twijfel bij de aankoop van dit artikel koop het dan niet. De foto kan in kleur of maat afwijken, het wordt verkocht als gebruikt dus kunnen gebruikssporen aanwezig zijn in vorm van krasje of kleurverschil. BMS is ook niet verantwoordelijk voor welke verzending uwe keuze was.

    Wij verzenden uitsluitend alleen in een doos. Het totaalgewicht per onderdeel is inclusief doos dus verpakking en verzendkosten.

    Zie onze voorwaarde voor uitgebreide omschrijving ook betreffende opzicht hebben. Op al onze aanbiedingen, evenals op de door ons te sluiten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende werkzaamheden, de levering van goederen en diensten daaronder begrepen, zijn van toepassing onze algemene voorwaarden. de voorwaarden staan onder https://www.bmsparts.nl/content/3-voorwaarden-gebruikte-artikelen

30 other products in the same category: