innoplast protector 250ml innotec 04.3155.6135

innoplast protector 250ml innotec 04.3155.6135

€ 40,34
Inclusief belasting zie onder rode balk PRODUCTDETAILS voor gegevens

Innoplast Protector is een hoogwaardig beschermingsproduct voor nagenoeg elk type kunststof. Het product bevat geen siliconen, noch wassen of alcoholen. Innoplast Protector helpt kunststof en rubber soepel en vuilafstotend te blijven. Door de speciale samenstelling laat Innoplast Protector geen strepen of vettige waas achter, maar geeft het aan het behandelde oppervlak zijn oorspronkelijke glans terug.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 31% Tot € 25,01
Aantal
zie aub onder rode balk PRODUCTDETAILS voor de voorraad gegevens

Innoplast Protector is een hoogwaardig beschermingsproduct voor nagenoeg elk type kunststof. Het product bevat geen siliconen, wassen of alcoholen. Innoplast Protector helpt kunststof en rubber soepel en vuilafstotend te blijven. Door de speciale samenstelling laat Innoplast Protector geen strepen of vettige waas achter, maar geeft het aan het behandelde oppervlak zijn oorspronkelijke glans terug.

Innoplast Protector herstelt niet alleen de glans, maar nagenoeg alle belangrijke eigenschappen van de kunststof, waardoor deze na behandeling opnieuw zijn oorspronkelijke eigenschappen, zoals ook duurzaamheid en uitstraling zal bezitten. Dit maakt het product uitermate geschikt voor het duurzaam beschermen van bumpers, sierstrips, stootlijsten, handgrepen, kunststof bekledingsdelen, kunststof kozijnen, plinten van keukenblokken, maar ook deurrubbers of tochtrubbers. Ook preventief behandelen van rubbers is zeer belangrijk voor hun levensduur.

Innoplast Protector is direct gebruiksklaar. Door de verpakking met speciale dop is het product perfect te doseren en daardoor zeer economisch in het gebruik. Innoplast Protector laat zich optimaal verwerken in combinatie met een Innotec Spot Handpad of met een droge Innotec Multi Wipe.

043155 locatie Smal-1
7 Items

Specifieke referenties

Nieuw product